Yurt dışından telefon getirenlere üzücü haber!

Yeni düzenleme ile birlikte, yurt dışından telefon veya diğer getirilecek olan elektronik eşyalardan artık, ek bandrol ücreti alınacak. İşte, elektronik cihazlardan alınacak olan ek bandrol ücretleri!

Söz konusu kararname ile birlikte artık yurt dışından getirilen televizyonlar için8 Euro51 ekrana kadar olan televizyonlar için ise 10 Euro ek bandrol ücreti alınacak.

Bunun haricinde ise, 52 ve 62 ekran televizyonlar için 16 Euro68 – 85 ekranlariçin 22 Euro ücret alınacakken, 88-116 ekran televizyonlar içinse 34 Euro bandrol ücreti alınacağı belirtildi.

Son olarak, 117-148 ekranlar için 40 Euro ücret alınacağı açıklayan yetkililer, 148 ekran ve daha üstündekiler için 80 Euro ek ücret alınacağını da duyurdu.

Ayrıca, yurt dışından getirilecek olan akıllı telefonlar için 20 Euro gibi bir ücret alınacağı da belirtilirken, tabletler ve bilgisayarlar içinse kullanıcılardan 10 Eurogibi bir ücreti tahsil edilecek.

Her türlü görsel veya işitsel yayınları alabilen cihazlar için ücret alınacağını açıklayan yetkililer, radyo ve radyo alıcıları için 1-2 Euro, video oynatıcıları için 18 Euro, set üstü medya kutuları içinse 7 Euro ek ücret alınacağını da belirttiler.

Bundan böyle, 2019 yılında yurt dışından getirilecek olan elektronik cihazlardan bir defaya mahsus yukarıda belirttiğimiz ek bandrol ücretleri alınacak. Peki, siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Son Haberler

Kira Beyannamesi Nasıl Yapılır?

Kira Beyannamesi Verme Süreci Başladı: İşte Merak Edilen Soruların Cevapları Kira geliri elde eden mülk…

2 ay ago

Yerel Seçimlere 1 Ay Kaldı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne bir aylık süre kaldı. Seçim…

2 ay ago

Vladimir Putin Batı’yı Tehdit Etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, olası bir nükleer savaşa ilişkin uyarıda bulunarak, "Rusya’ya müdahale etmeleri…

2 ay ago

İstanbul’da Yoğun Sis

İstanbul Boğazı'nda gece saatlerinde başlayan yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisini sürdürüyor. Bu olumsuz hava…

2 ay ago

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya Pazar Yanı Meydanı'nda düzenlenen…

2 ay ago

Gazze’de 2 Çocuk Açlıktan Öldü

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: Gazze'de 2 çocuk daha açlıktan öldü Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarıyla halkı…

2 ay ago